English:
If you love leeks…. This is your soup!!!
4 leeks (chopped)
3 potatoes (chopped)
1l of vegetable stock
Salt and pepper
A handful of ground almonds
3 portions of cream cheese
Olive oil
A tablespoon of margarine
Heat the oil and the margarine in a large pan and add
the chopped leeks, potatoes and the ground almonds. Season with salt and
pepper. Cook for 8 minutes or until the vegetables start to soften.
Add the vegetable stock and bring to the boil. Simmer
until the vegetables are tender.
Once the cooking is over, take a hand blender and
purée the leeks soup with the cheese.
Sprinkle some chopped chives or basil on top and
drizzle with oil and serve.
It’s
delicious!!!
Català:
Si t'agraden els porros .... Aquesta és la teva sopa!
4 porros (tallats finament a rodanxes)
3 patates (tallades a rodanxes)
brou de verdures
Sal i pebre
Un grapat d’ametlles mòltes
3 porcions de formatge cremós
Oli d'oliva
Una cullerada de margarina vegetal
Escalfar l'oli i la margarina en una olla fonda i hi tirem els
porros, les patates i les ametlles mòltes. Salpebrem. Ho deixarem coure durant 8 minuts o fins que les verdures comencin a
quedar toves.
Aleshores, hi afegirem el caldo de verdura o aigua i ho
deixarem bullir durant mitja hora.
Quan ja ha acabat la cocció i afegirem les porcions de
formatge i ho triturarem tot.
Finalment, ho amanirem amb una mica de cibulet o
alfàbrega tallada petita per sobre, pa fregit i un raig d’oli d’oliva i ho
servirem.
Es deliciós!!!!!
No comments:
Post a Comment