English:
Chocolates recipes are always a hit!!!
125gr of dark fondant chocolate
4 eggs
125gr of margarine + some to coat the mold
125gr ground almonds
2 teaspoons of vanilla
1 tablespoon of Maïzena
First, melt the butter and the chocolate in a double
boiler. Stir until well combined.
Preheat the oven to 180º C.
Next, whisk the egg whites until foamy in a large
glass bowl.
Take a bowl and combine the egg yolks, the vanilla and
the sugar, beat them all together and add the melted chocolate, the ground
almonds and maïzena. Stir.
Pour the eggs whites into the chocolate and vanilla
mixture. Stir the mixtures slightly.
Take a crown mold and spread some margarine in it.
Pour the mixture into the crown mold.
Put the cake in the oven
for 40 minutes. Do not open the oven until the baking has finished.
Once it's cooked, let it
cool. Then, pour some red fruits on top.
Català:
Les receptes de xocolata sempre són un
èxit!
125gr de xocolata fondant
4 ous
125gr de margarina + per al motlle
125gr d'ametlles mòltes
2 culleradetes de vainilla
1 cullerada de maizena
Trossejarem
la xocolata, la posarem dins un cassó junt amb la margarina al bany
maria.
Encendrem
el forn a 180ºC.
En un bol, treballeu els rovells amb el
sucre i la vainilla fins que us quedi una barreja escumosa. Hi abocarem la
xocolata fosa i la maizena. I hi incorporarem les ametlles mòltes. Remenarem
bé.
En un motlle en forma de corona, l'untarem
una mica de margarina. I hi abocarem la barreja.
Ho posarem al forn durant 40 minuts. No
obrirem el forn fins que s'hagi acabat la cocció.
Quan estigui cuit, ho deixarem refredar. Un
cop fred, ho acompanyarem amb alguns fruits vermells.
Aquesta recepta és una recepta boníssima i
senzilla!!!!
No comments:
Post a Comment